Magyar Kupa Női Kézilabda Jegyek

April 11, 2021
  1. Női kézilabda magyar kupa | 24.hu
  2. NB I - női 2019/2020 eredmények, Kézilabda Magyarország - Eredmenyek.com
  3. Magyar kézilabda
  4. NŐI KÉZILABDA MAGYAR KUPA NÉGYES DÖNTŐ - Jegyek a Jegyáruháztól

Férfi kézilabda Berlinben folytatja a férfi kézilabda EHF Kupa csoportkörét a Tatabánya. A papírforma sima hazai sikert ígér. Férfi kézi BL Revansra készül a Telekom Veszprém, amely ha nyerni tud Németországban, meg is nyerheti a csoportját. Kézilabda Kedd kora este a Pick Szeged kézilabdacsapata bajnoki meccsen fogadja a Budakalász együttesét. Női kézilabda Sorsdöntő meccs vár az érdi női kézilabdás lányokra, akik viszont roppant pocsék formában vannak.

Női kézilabda magyar kupa | 24.hu

  • Magyar kupa női kézilabda jegyek 2016
  • Sportcipők | Nike és Adidas | DEICHMANN
  • Labdarúgás « Üllői út 129.
  • Magyar kupa női kézilabda jegyek magyarul
  • Magyar kupa női kézilabda jegyek lyrics
  • Sport a tévében ma
  • Vákumos tárolózsák pepco
  • Indiános filmek online
  • TÖRÖK BÓDOG NŐI KÉZILABDA MAGYAR KUPA NÉGYES DÖNTŐ 2018
  • Ford galaxy vezérműszíj
  • MK-döntő: jól fogynak a jegyek – a második karéjt is megnyitják -
  • Jegy és Bérlet – DVSC Kézilabda

0 0 0 Méret: px px Videó jelentése. Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:... Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

NB I - női 2019/2020 eredmények, Kézilabda Magyarország - Eredmenyek.com

Adatvédelmi áttekintés Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Magyar kézilabda

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek ( a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX jegyinformációs ügyfélszolgálata munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5050666 2019. május 11-én szombaton, a MOL Vidi FC - MTK NB I-es bajnoki mérkőzés kezdése előtt 4 órával, 13 órától, valamint a mérkőzés lefújását követően még 1 órán át a MOL Aréna Sóstó 1-es és 4-es jegypénztárában is meg lehet vásárolni a kupadöntőre a belépőt! Kérjük szurkolóinkat, hogy a május 25-i döntőre hozzák magukkal személyazonosító okmányaikat, mert a beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik, hogy valóban a jegyek tulajdonosai lépnek-e be a stadionba! A Magyar Kupa-döntő mérkőzést az MLSZ szervezi, így a Vidi hazai meccseire szóló bérletek nem érvényesek. Klubunk a Magyar Kupa-döntőjére szurkolói különvonatot indít, melyre május 10-ig a Piac téri VidiShopban, május 11-én és május 13-tól pedig a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban lehet jelentkezni.

NŐI KÉZILABDA MAGYAR KUPA NÉGYES DÖNTŐ - Jegyek a Jegyáruháztól

Női kézi BL Pénteken a CSM Bukarest vendége lesz a kedden roppant fontos meccset veszítő Ferencváros a Bajnokok Ligájában. Kézilabda Rangadót játszik a Győr a női kézilabda NB I-ben, mégis az a kérdés, hogy tud-e nyerni kétszámjegyű különbséggel. Férfi kézi BL A PSG után a Flensburg lesz a MOL-Pick Szeged ellenfele a BL-ben. Egy vereség a második helybe kerülhet. Kézilabda Mezőkövesdre látogat a Telekom Veszprém, az egyetlen kérdés a győzelmének a különbsége. Kézilabda Az ezüstrangadóra kerül sor kedd kora este az Elek Gyula Arénában, ahol a Ferencváros a Siófokot fogadja. Férfi kézi BL A hétvége legnagyobb rangadóját nálunk játsszák, a Szeged és a PSG csatája igazi csemegét ígér. Kézilabda Igen egyértelmű mérkőzés kerül megrendezésre a női kézilabda NB I-ben, hiszen a Győr a Fehérvár együttesét fogadja. Sportfogadás Az Unibet frankó promócióval készül a hétvégi kézi BL-re. A Szeged hazai pályán fogadja a francia PSG-t. Kézilabda Mindkét sztárcsapat meccsére van tippünk a női kézilabda NB I pénteki játéknapján.